Noves propostes per celebrar Mollerussa amb la Marató


Primers contactes amb entitats i agrupacions

L’Associació Amic Mollerussa i Cultura (A2mic) ha iniciat els primers contactes amb les entitats i les agrupacions de Mollerussa per tal de copsar l’interès a participar en una nova edició de Mollerussa per la Marató.

Una edició que vindrà marcada per les normes sanitàries a tenir en compte per tal d’evitar la transmissió del virus de la Covid-19. Per aquest motiu, des de l’organització, plantejaran alternatives al model celebrat al llarg dels últims anys. Cercar fórmules per mantenir i inclús augmentar la participació tant d’entitats com de públic però evitant les aglomeracions, és un dels reptes d’aconseguir.

Després d’aquest primer contacte, l’entitat organitzadora té previst celebrar una reunió presencial amb totes les associacions interessades a participar per posar en comú totes les iniciatives, novetats i propostes i poder-les debatre en comú.

A2mic també manté contactes amb l’Ajuntament de Mollerussa i el Tècnic en Prevenció per poder celebrar la gran festa solidària i alhora garantir la màxima seguretat.

EL format actual de Mollerussa per la Marató es va iniciar l’any 2014 i en els sis anys de trajectòria ha aconseguit recaptar, el mateix dia de la Marató, un total de 21.574,05 €. Si a aquesta quantitat li sumem les aportacions rebudes d’altres entitats per activitats celebrades al llarg de la campanya de recaptació, l’import s’eleva fins a 38.016,30 €.

El principal repte per l’edició d’aquest any serà mantenir, i si és possible augmentar, la mitjana de les aportacions malgrat les condicions que imposa l’actual situació sanitària.

Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari