Tallers artístics i música són les activitats d’estiu organitzades per A2mic


L’associació compta, un any més, amb la col·laboració de Solaç Centre d’Expressió Artística

Amb el nom “Pintura al Mur” i “Retalls de Mollerussa” l’Associació A2mic continua la línia iniciada ara fa dos anys amb els tallers artístics i familiars en el marc de “Les Quatre Llunes”. La intenció de l’associació és la realització d’activitats que per una banda deixin empremta en les parets de diferents indrets de la ciutat i alhora siguin oberts i participatius per a tots els públics.

“Pintura al Mur” tindrà lloc dimecres 12 de juliol a partir de les 8 de la tarda en el pati de l’Escola de Música.  Aquesta activitat complerta la trilogia d’accions artístiques en diferents indrets de Mollerussa que es van iniciar l’any 2015 amb “Paraules al Mur” i el 2016  amb “Dibuixos al Mur”

“Retalls de Mollerussa” prevista pel dimecres 19 de juliol, consistirà en la realització de postals de la nostra ciutat tenint com a base edificis o indrets emblemàtics de Mollerussa. Aquesta activitat també tindrà lloc a partir de les 8 del vespre en el pati de l’Escola de Música.

Els dos tallers compten amb la col·laboració de Solaç Centre d’Expressió Artística. L’Associació oferirà servei d’entrepans i beguda en ambdues accions.

Nova edició de Músics a l’ombra

Els jardins de la Casa Canal acolliran per tercer any consecutiu “Músics a l’ombra” activitat musical amb la qual A2mic pretén atansar al públic en general a solistes o grups  de diferents estils musicals.

Així el cicle s’iniciarà el dissabte 29 de juliol amb l’actuació del grup “THE CHAIN SMOKES BAND”. Formació de Lleida amb músics amb llarga experiència en altres grups musicals. La banda es va formar el 2016 i està composta per Ivan Oliveras , Eduardo Perez, David Vall , David Garcia, els quals fan un recorregut des del rhythm & blues, i altres sons com el blues, jazz o soul amb la clara intenció de produir bona música i crear quelcom de sorprenent.

Xavier Balsells, cantant de Mollerussa i conegut per la seva participació i col·laboració en diferents esdeveniments a la ciutat tancarà la programació el dissabte 5 d’agost.

Les actuacions s’iniciaran a 2/4 de 10 del vespre i l’organització oferirà servei de begudes i entrepans.

Aquesta entrada s'ha publicat en Actes A2mic, Cultura i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari