Mural sardanista en la primera acció d’Imatges al Mur


JUNTAEl dijous 14 de juliol i al pati de l’Escola de Música, nens i nenes de la nostra ciutat van realitzar un mural dedicat a la Capital de la Sardana sota la direcció artística del centre d’Expressió artística Solaç.

La proposta va consistir en primer lloc en dibuixar les siluetes dels sardanistes que representaven a nens i nenes amb els braços com si ballessin els llargs de la sardana. Un cop dibuixats s’enganxaren a la paret formant una gran rotllana sardanista.

L’acció artística va comptar amb la participació d’una cinquantena de nens i nenes i cadascú va ser l’autor d’una de les figures que conformen el mural.

Amb aquesta iniciativa l’Associació AMIC Mollerussa i Cultura se suma com entitat als actes i activitats de suport a la nostra dansa en l’any de Mollerussa Capital de la Sardana 2016.

La junta de l’Agrupació Sardanista va ser present en l’activitat i va agrair a l’Associació A2mic i a Solaç aquesta magnífica iniciativa i el que representa disposar d’un mural d’aquestes característiques en un lloc tan emblemàtic com l’Escola de Música.

Recordar que el pròxim dissabte 23 de juliol a les 10 de la nit, tindrà lloc als jardins de la Casa Canal el segon concert del cicle Musics a l’Ombra amb l’actuació de Laura Aranda i Esther Bosch.

I el dijous 28 de juliol la segon i última activitat d’Imatges al Mur, al pati de l’Escola de Música a les 8 del vespre

Veniu i participeu!

INICI 06

INICI 09

Aquesta entrada s'ha publicat en Actes A2mic i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari