“Passejant per Mollerussa” nova iniciativa de l’Associació AMIC Mollerussa i Cultura


A2mic recull en el blog “Passejant per Mollerussa” el patrimoni de la ciutat amb l’objectiu de promocionar-lo i donar-lo a conèixer. 

PASSEJANT PER MOLLERUSSA. PORTADA

Amb aquesta iniciativa l’Associació pretén recopilar en un sol lloc web  la informació vers el patrimoni de Mollerussa per tal de facilitar el seu coneixement i la seva difusió, tant als propis ciutadans com als de fora que estiguin interessats en la nostra ciutat.

El blog recull la informació patrimonial en diferents àmbits; patrimoni cultural, religiós, civil, intangible, perdut, museístic i natural. Així podem consultar la informació tant d’edificis actuals com l’Església Parroquial de Sant Jaume o bé de desapareguts com la Casa Forta. 

El blog és el resultat de més d’un any de treball en la cerca  de documentació i  informació dels elements patrimonials. Tota la informació està contrastada amb diverses fonts documentals consultades i que figuren com a ressenya en cada pàgina del blog.

“Passejant per Mollerussa”, es troba en la seva fase inicial, ja que l’associació vol que aquest bloc sigui un espai obert i participatiu, on tothom pugui aportar i fer els comentaris que creguin oportuns per tal d’enriquir, ampliar i millorar tota la informació que s’hi troba.

Des d’A2MIC, entenem que és la societat la que defineix en cada moment el que són els seus valors patrimonials, i per això aquest valor patrimonial esdevé important quan es realitza una bona activació del mateix. Activar el patrimoni vol dir, inicialment, la cerca d’informació i difusió de l’element patrimonial, procurant que la majoria de la ciutadania en sigui coneixedora i li doni el valor que realment té.

És en aquest sentit que la nostra associació vol potenciar aquests elements patrimonials mitjançant aquest blog, i apropar-los a totes les persones, per fer que aquesta realitat patrimonial de la nostra ciutat aporti coneixement del passat, però també, faciliti el descobriment del present i així,poder decidir com volem que sigui el nostre futur.

En definitiva: descobrir, conèixer i valorar el nostre patrimoni per estimar-lo i conservar-lo.

http://passejantpermollerussa.wordpress.com/

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s