Vist-i-plau dels socis i sòcies d’A2mic a les accions realitzades en el seu primer any de vida


En l’assemblea general ordinària de l’Associació Amic Mollerussa i Cultura que va tenir lloc el divendres 21 de febrer a la Sala Polivalent de l’Edifici Sant Jordi de la ciutat, els socis i sòcies de l’entitat van aprovar per majoria les accions i activitats dutes a terme per la junta de l’associació en el seu primer any de vida.

Informe anual 2013Esteve Aymerich, president d’A2mic, va presentar un detallat informe de totes les accions i activitats en que l’associació va participar o organitzar durant l’any 2013.

Cal recordar que A2mic va ser la promotora de la 1a Mostra d’Entitats de Mollerussa que va tenir lloc el 28 de setembre a la Plaça de l’Ajuntament, Manuel Bertran i Plaça Major amb la participació de més d’una quarantena d’associacions de la ciutat i amb un èxit de públic que va desbordar totes les previsions. 

També l’associació va col·laborar en les Jornades Europees del Patrimoni, organitzant de forma conjunta amb el Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà, la Wiki Takes Mollerussa, marató fotogràfica que va tenir com escenari els edificis més emblemàtics de Mollerussa.

A2mic va impulsar les activitats que de forma conjunta van emprendre més d’una vintena d’associacions de Mollerussa amb motiu de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio el 13 de desembre de 2013.

Cal destacar la participació de l’Associació en la Marató de Lectura en el “29è Saló del llibre infantil i Juvenil”, en l’Ofrena Floral al Monument de la Senyera en la Diada de Catalunya i la col·laboració en l’exposició pictòrica “Moments” de l’artista mollerussenca Marina Dalmau.

Una de les activitats destacades de l’associació ha esta la publicació de la revista digital “K-Dius”. La publicació, de caire semestral, vol ser una eina de comunicació que serveixi per compartir amb la ciutadania de Mollerussa totes les actuacions i/o activitats desenvolupades des de l’associació a la nostra ciutat, però sense excloure la cultura en general i la del nostre país en particular. “K-Dius” també pretén fomentar l’accés i la participació de totes aquelles persones, entitats i associacions que ho vulguin, per compartir i treballar les diferents formes de representacions culturals que esdevinguin al nostre entorn i donar-les a conèixer i potenciar-les pel gaudi de tothom.

A2mic continua treballant en projectes com la Recuperació de la Memòria Oral de Mollerussa i el Patrimoni de la ciutat, accions que ben aviat donaran a conèixer al públic el resultat del treball realitzat.

La Junta va proposar uns canvis en el seu organigrama que van ser aprovats per l’assemblea. Així Montse Serret deixa la secretaria que passa a mans d’en Ramón Solé i Mari Luz Cervera ocupa la Tresoreria que deixa Marta Simó. Ambdues, però continuen com a vocals de la junta.

Informe Anual 2013

Aquesta entrada s'ha publicat en Actes A2mic i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s