La 1a Mostra d’Entitats de Mollerussa tanca la seva primera edició amb excel•lents resultats tant de participació com de públic visitant.


La 1a Mostra d’Entitats de Mollerussa, que va tenir lloc el passat dissabte 28 de setembre va reunir a 44 associacions de la ciutat i a un nombrós públic que va participar al llarg de la jornada de les 20 activitats programades.

L’objectiu principal de la Mostra era el de donar a conèixer a tota la ciutadania el important teixit associatiu de la ciutat i les activitats que les entitats porten a terme al llarg de l’any. Les associacions presents en aquest esdeveniment, representen a tots els àmbits associatius; cultural, esportiu, social, educatiu, temps de lleure, humanitari i solidari.

La Plaça Manuel Bertrand es va convertir en l’aparador de les 44 associacions participants. En aquest indret, els visitants van poder informar-se de les finalitats i activitats de cadascuna de les entitats presents a al Mostra.

Les places de l’Ajuntament i Major, van ser el centre neuràlgic de les activitats programades al llarg de la jornada. Jocs per a infants i adults, mostra de cultura popular catalana, partides d’escacs, sardanes, country, mostra de puntaires i tallers d’iniciació al ganxet entre d’altres van conformar la part lúdica i festiva de la Mostra.

Marc Solsona, alcalde de Mollerussa, va ressaltar el fet que era una iniciativa de la gent de Mollerussa per a la gent de Mollerussa. Una activitat que demostra la força del teixit associatiu de la ciutat i alhora va valorar de forma molt positiva la participació de les associacions i la resposta del públic visitant. 

Per la seva banda, Esteve Aymerich, president de l’Associació AMIC Mollerussa i Cultura, promotora i organitzadora de la Mostra, va remarcar la necessitat de col·laboració entre les entitats, alhora que proposava la creació d’una Taula d’Entitats per poder realitzar de forma conjunta projectes i activitats. Aymerich també va agrair a totes les associacions l’esforç realitzat i el suport rebut en tot moment perquè la Mostra al final fos una realitat. 

L’organització de la Mostra va comptar amb el suport d’una comissió tècnica formada per representants de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, Casal Popular l’Arreu, Mollerussa Comercial, Creu Roja, Assemblea Nacional Catalana, l’Observatori Sociodemogràfic de les Terres de Lleida, i la regidoria de Cultura i Esports de Mollerussa.

AMBIENT 3

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s