Trobada amb la gent gran de la ciutat com a punt de partida per a la recuperació de la Memòria Oral de Mollerussa.


Gent Gran 2.jpgFACEBOOKEl passat dijous 27 de juny, l’Associació AMIC Mollerussa i Cultura va reunir a més de 40 persones grans de la nostra ciutat per tal de presentar-li’s i fer-los partícips del projecte de recuperació de la Memòria Oral de Mollerussa en un acte que va tenir lloc a les 6 de la tarda en la Sala Polivalent de l’Amistat.

L’objectiu d’aquesta nova iniciativa d’A2mic és el de recollir les experiències de la gent que ha viscut a Mollerussa per ampliar i conèixer millor la història de la nostra ciutat.

La intenció de l’Associació és gravar en format audiovisual, totes aquestes experiències explicades en primera persona per la mateixa gen gran, veritables protagonistes del projecte, i un cop editat, lliurar-lo a l’Arxiu Comarcal del Pla d’Urgell, per a la seva catalogació i estudi i com a eina de consulta per a generacions venidores.

Gent Gran 3.jpgfACE

La comissió encarregada del projecte va proposar als assistents a la trobada, d’organitzar petits grups de treball en que cadascun desenvolupi  un tema concret, com per exemple; Oci, cultura, esports, comerç, indústria, ensenyament, costums, etc.

Tots els presents van manifestar la seva intenció de participar en el projecte i de col·laborar perquè aquesta nova iniciativa d’A2mic pugui ser una realitat.

Un cop finalitzada l’explicació del projecte, l’Associació AMIC Mollerussa i Cultura va convidar als assistents a un petit berenar, on, i de forma molt distesa, ja es van organitzar els primers grups de treball.

A2mic, agraeix a l’Ajuntament de Mollerussa la cessió del espai i del personal tècnic del teatre per tel de poder dur a terme aquesta primera trobada amb la gent gran de la nostra ciutat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Memòria Oral i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari